Sven-Erik Österberg, socialdemokrat. Foto:SR

Nine to five, tinnitus och sossebesök

Torsdagen den 19 mars

Stina Löfblad som studerar på samhällsmedieprogrammet i Hallstahammar var med i dagens Tänkvärt. Hon berättade att hon inte vill tvingas bli vuxen och börja leva ”nine to five” (07.20).

Vi har pratat om tinnitus. Många ungdomar går ofta med lurar i öronen och överläkaren Annika Kahlin på Centrallasarettet i Västerås rekommenderar att man ska vila öronen och ju högre volym man har desto kortare tid ska man lyssna (07.40).

 Heta stolen gästades idag av Sven-Erik Österberg, socialdemokratisk riksdagsman från Skinnskatteberg. Han tycker att läget inom socialdemokratin är bättre än vad riksmedia beskriver. Enligt S-E Österberg är partiets viktigaste uppgift nu att skapa förtroende inför valet (08.15).


MA Numminen kommer till Västerås i kväll. Han sjunger helst på tyska, engelska och sitt modersmål finska. För länge sen fick han kommentaren att han pep när han sjöng men det skrattar han bara åt och han tycker själv att han sjunger bra! (09.10).

Ha en bra dag i solskenet!

Gunnar & Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".