Kroatien, hockeyslut och skrattexpert

Onsdag 15 april

Vår yngsta kåsör i Tänkvärt, 17-åriga Stina Löfblad från Hallstahammar, hade tänkt till om detta med att kommunicera när chanser ges, om att klaga och att välja väg i livet. (07:20)

Johan Thornberg, tidigare tränare för VIK Hockey, berättade att han lägger hockeyn på hyllan - tills vidare. (07:40) Roger Haddad, folkpartist och kommunalråd i Västerås, gladdes åt ett extra bidrag till yrkesvux. 4,4 miljoner kronor från regeringen innebär ytterligare 88 helårsplatser på yrkesinriktade kurser inom den kommunala vuxenutbildningen i Västerås. (07:50) 

Mari Hellström och Bengt Atthem var snabbast idag och vann var sitt litet pris i vår frågetävling. Programledaren Anders Lundin och ljud från ett casino var de svar vi sökte- och fick! (08:10) 

Skolsystemet och miljön i Kroatien har studerats på plats av elever från Vasagymnasiet i Arboga. Henrik Eriksson och Kim Gustavsson( se bilden) från klass NV3 kom och berättade. (08:40) 

 


Ewa Nilsson
, livsinspiratör och certifierad skrattinstruktör från Köping, gav oss allvar, skratt och vetenskapliga insikter om skrattets betydelse. (09:10)

Gunnar o Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".