Jersey från Centralen

Torsdag 29:e oktober

Ett gäng mesiga poptjejer, så beskriver bandet Jersey sig själva, men när de besökte Centralstationen i Västerås var det power (7.40). Tjejerna spelade låtarna Trinity Fight och Ensam och glad. På onsdag spelar de på Risbroskolan i Fagersta tillsammans med Juliette och Bruket.

VSK:s nya tränare Kalle Granath kom förbi (8.10) och berättade att han tänker minsann kommer göra sitt jobb och leda laget, oavsett vad spelare och folk runt omkring tycker och tänker.

Romfartuna IP istället för Björnön det är vad Västerås kommun kommer att erbjuda Västerås husvagnsklubb, det säger Mikael Damsgaard ordförande i Kultur-, idrotts- och fritidsnämnden (8.40). I 30 år har husvagnsklubben funnits på Björnön. Återstår att se hur Västerås husvagnsklubb reagerar, 4:e november kommer man ha ett möte med kommun.

Lilla Mälarcupen arrangeras i helgen samtidigt som brottningen firar 100 år i Sverige. Det blir alltså både kostym och brottningstrikåer som gäller i helgen. Christer Persson som var gäst (9.10) bjöd även in den gamla brottaren Frank Andersson till firandet, men hittills har Christer ännu inte lyckats få tag på den gode Frank.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista