Vårplanering för trädgården

Tisdagen den 15 april

Vi inledde med att ta reda på hemligheten till framgång. Detta är titeln på ett föredrag som hålls av Eva Kugelberg. Inspirationen har hon hittat hos Bob Proctor från Kanada, som är en coach inom företagsutveckling och personlig utveckling. Enligt honom ligger framgång i positivism och en bättre kontroll av tänkandet. 

Än är det lite för tidigt att stoppa ner frön i jorden, men det går fortfarande att drömma och planera. Och just detta gjorde vi tillsammans med Per Bürger då han hördes i förmiddagen från klockan 10.00. Inte långt därefter blev det ett besök hos Lara Coppes som arbetat med det såkallade Acsessprojektet. I projektet inventerades konsten i Västerås och en hemsida har byggts upp för att lättare presentera materialet. Vill du ta reda på mer information om ett speciellt konstverk går du in på hemsidan www.konstivasteras.se.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".