Påsklor!

Påskens motsvarighet till semlorna!

  • 0,3 kg löksill
  • 0,5 kg potatis
  • 0,1 kg saltgurka
  • 1 st rödlök
  • 4 st ägg
  • 4 st småfranska
  • 1 br stenbitsrom röd 
  • 1 knippe dill
  • 1,5 dl majonnäs 80%
  • 1 tsk  fransk senap
  •  svartpeppar, salt

Skala, tärna potatisen och koka, kyl den och koka ägg 6 min spola i kallt vatten skala och tärna. Hacka sill, saltgurka, rödlök och hälften av dillen. Blanda allt i en bunke och lägg i majonnäs, svartpeppar och fransk senap.

Skär av toppen på frallan och ta ur innehållet, fyll frallorna med blandningen, garnera med romen och dillen. Lägg tillbaka locket på frallan. Vips! Detta är en påskla.