1 av 10
Tallrik med älgentrecote, klyftpotatis, stekta grönsaker och en klick crème fraiche. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
2 av 10
Radiokocken Ralf Håkans i aktion. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
3 av 10
Radiokocken Ralf Håkans skär klyftpotatis. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
4 av 10
Lök och spansk peppar skuren på skärbräda. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
5 av 10
Färdigstekta grönsaker och champinjoner. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
6 av 10
Klyftpotatisen är klar. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
7 av 10
Två bitar älgentrecote i stekpannan. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
8 av 10
Två bitar älgentrecote i stekpannan. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
9 av 10
Programledare Annika Nordin skär en bit av älgentrecoten. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
10 av 10
Mums! Programledare Annika Nordin stoppar en tugga i munnen. Foto: Monica Elfström/SR Västmanland.
Radiokocken Ralf Håkans recept

Ralf Håkans recept på älgentrecote med klyftpotatis

Ralf Håkans recept på älgentrecote
1:32 min

Radikocken Ralf Håkans lagar älgentrecote med ungsbakad klyftpotatis, stekt lök och champinjoner och litet annat smått och gott. Programledare Annika Nordin provsmakar med nöje. Idag ringde också lyssnare in och delade med sig av sina egna recept.

Lyssnarnas egna tips på goda recept

Mer om Radiokocken Ralf Håkans

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".