1 av 2
The Lovell Sisters
2 av 2
Mnozil Brass

Tjejafton med musik

Musik - det är livet det! Och att få träffas ett stort gäng med tjejer är också roligt.
Nu har du chansen - 200 kvinnor får ett oemotståndligt erbjudande i sina mobiler den 23 februari. Är du en av dem? Läs vidare!

Välkommen till P4 Västmanlands och Västmanlandsmusikens tjejaftnar med musik och fika.

Tillsammans vill vi bjuda 200 tjejer på musik i konserthuset i mars. Om ett SMS dyker upp i din mobiltelefon med det här erbjudandet har du chansen att få se countrybandet The Lovell Sisters den 4 mars i konserthuset i Västerås eller gladmusikgänget Mnozil Brass, den 10 mars. Och så får du träffa oss på P4 Västmanland, förstås!

Välj själv, men det gäller att vara snabb. Först till kvarn gäller. SMS:et har gått ut till 2500 kvinnor i Västerås.

Konsertbiljetten hämtar du på Sveriges Radio Västmanland, på Vallbyinstitutet, tidigast den 23 februari. En biljett mot uppvisande av SMS:et.

Vi har öppet:

Måndag 23 - onsdag 25 februari, kl 08.15 till 16.30.

Torsdag 26 februari, kl 08.30 till 18.00.

Fredag 27 februari stängt.

Måndag 2 mars - onsdag 4 mars, kl 8.15 till 16.30.

Du får också en fikabiljett. Fikat serveras på konserthusterrassen en timme innan konserten. Visa upp fikabiljetten så får du kaffe eller mineralvatten och smörgås.

Här är banden du kan välja att se:

The Lovell Sisters spelar i stora salen i Västerås konserthus, onsdag 4 mars kl 19:00-20:00.

Jessica, Megan och Rebecca heter systrarna från Georgia i den nordamerikanska södern. I sin musik förenar de country, folk- och singer/songwriter-traditionen med tät stämsång och fyndigt spel på fiol, dobro och mandolin. The Lovell Sisters har börjat lägga USA för sina fötter och har redan gästspelat här och var i Europa. 2005 kom debutplattan, strax efter att trion vunnit en stor radiotävling för musicerande ungdomar hemma i USA. The Lovell Sisters är en ung spännande trio som kommer att låta tala om sig i många år framåt!

Arr: Västmanlandsmusiken med stöd av Rikskonserter.

Mnozil Brass spelar i stora salen i Västerås konserthus, tisdag 10 mars kl 19:00

Mnozil Brass är sju skickliga och roliga musiker från Wien som bjuder på en virtuos och galen föreställning. De sjunger nästan lika bra som de spelar, och de får publiken att jubla. Ni som tyckte om A Little Nightmare Music med Igudesman och Joo - välkomna tillbaka! Mnozil Brass är internationellt renommerad och har nyligen turnerat i Australien, Taiwan och Japan. Förutom ett virtuost musikanteri bjuds ett välregisserat artisteri, präglat av värme och humor.

Arr: Västmanlandsmusiken, Jazzens Vänner och Västerås Kammarmusikförening med stöd av Rikskonserter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".