Christian Hulténs blogg 21 november

Sugen på vågen

Började precis komma igång efter två ganska sega veckor med sviktande motivation och en del förkylningar och annat. Drog iväg en bit över en mil i måndags och det kändes grymt skönt och dessutom var jag stark och ökande mot slutet. Och ville springa mer!
 
Vad händer då?
 

Jo, Slavdrivare Lernå ordinerar vila i dagarna två. Så här sitter jag nu, med studsande ben och en vilja att springa men se det går inte - här är det vila som gäller.
Tur att jag och sonen får åka till simhallen idag och göra oss av med en del överskottsenergi i alla fall...Det kan behövs och simhallen med barnen är alltid en mycket uppskattad tillställning.

Börjar blir grymt nyfiken på vad jag väger. Jag vägde ju mig och mätte min feta buk i augusti när min 40-årskris satte igång i full fart. Fast det var bara världens bästa fru som såg vad skadan på vågen var och hur många meter det var runt midjan på mig. Jag vet alltså inte. Min plan var att vänta tills den 17 maj - eller dagen innan Göteborgsvarvet för att se om träningen gett något bra resultet eller inte. Fast nu är jag grymt sugen på att kolla lite i halvtid. Runt jul alltså och se om det har hänt något. Jag tycker ju själv att jag är mindre men som sagt - veta går ju inte. I alla fall inte säkert.
Vi får se hur det blir.

Tills nästa gång...

//Christian

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".