christian hulténs blogg 28 november

Det är synd om mig

Inställt!
Vila!
Uttråkad!
Förkyld!
 
Har åkt på en riktigt tung förkylning. En sån där som gör att, framförallt, killar blir totalt däckade, lealösa och allt annat som är negativt.
Det är helt enkelt synd om mig. På riktigt.

Jag snorar och hostar och känner mig allmänt hängig. Tar mig inte särskilt långt från treo, panodil och annat som gör att jag orkar med de mest basala av övningar. Längre än så sträcker sig inte aktiviteterna.
Borde ha fattat att något var på gång redan i förra veckan när jag var trött i flera timmar efter ett mindre tempolopp. Kroppen ville liksom inte återhämta sig som den brukar!
 
Nu är det alltså vila som gäller och då gäller det att gilla läget. Men det är surt. Känns som hösten har kantats av stora och små sjukdomar som stör träningen. Det är väl livet som småbarnsförälder antar jag. Får väl bita ihop helt enkelt.
 
Fast jag hade gärna varit pigg i helgen för då väntar det träning med min kompis Maja och jag har ju en del hämnd att utkräva på henne sedan sist. Får se om det överhuvudtaget blir något träning i helgen men om det blir det så gäller det väl att bita ihop antar jag.
Fast jag har lovat mig själv att jag ska bli riktigt frisk den här gången och inte dra igång för tidigt. Tålamod liksom och det har ju aldrig varit min starka sida...
 
Nya friska tag när det går.
 
//Christian

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".