1 av 3
2 av 3
3 av 3

Avdelningens medarbetare

Jakob Munck
Mitt namn är Jakob och jag har varit mellan mediajobb de senaste tio åren. Jag är en ”huge fan of” processflöden, swot-analyser, målgrupper och frencheising. Makt är givetvis kul men då kanske på en högre nivå. Jag tänker mig nog att VD posten skulle passa mig. Varför anlita en ”grävmaskin” för att lyfta en tändsticka?! (Det är en liknelse där jag är grävmaskinen så att säga.)

Erik Klarén
Jag heter Erik och har jobbat som ”assisterande reporter” på lokalradion sen jag var sexton, dvs elva år. Jag har länge tänkt göra ”karriär” och tanken är väl att jobbet här på Avdelningen ska ”resultera” i ett ”ordinarie reporterjobb”. Jag tror att min ”positiva stil” kan bidra till att AFFP lyckas hjälpa Sveriges Radio. Det är min främsta ”huvudsak”.

Matilda Kihlberg
Jag heter Matilda och innan jag fick jobb på AFFP gick jag inte Dramatiska Institutet utan en annan radioutbildning. Jag ser det här jobbet lite mer som en transportsträcka. I framtiden vill jag jobba inom en mer kulturell genre på Sveriges radio. Annars är jag en rätt trevlig person.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista