1 av 2
Foto: Karolina Henke
2 av 2
Foto: Karolina Henke

Följ inga trender - skapa dem

Fotografen Karolina Henke intervjuas i samband med sin utställning One of a kind på Abecita Konsthall i Borås, 14/11 2009 - 7/2 2010. Hon intervjuas av Mia Gerdin, musikillustrationer med Madonna och Gwen Stefani.

2) En konstnär som intresserat sig för köpcentrat som plats är Mattias Åkeson från Söderköping. Just nu kan man ta del av hans konstnärliga arbetsprocess i boken "Northern Comfort" med foton och kommenterande texter. Boken ingår i utställningen Labyrint på Botkyrka konsthall i Tumba utanför Stockholm. Anna Tullberg intervjuar honom i Botkyrka.

3) Vad blir effekten av att vi vänjer oss vid en bild- och ljudvärld som ständigt är "larger than life"? Karsten Thurfjell har träffat Sindre Magnusson, projektledare inom upplevelseindustrin i sydöstra Skåne, som tagit till nya hjälpmedel för att höja naturens potential - han har digitalförstärkt naturen.

4) Lars Lerin ställer ut på Borås Konstmuseum (12 dec 2009 - 7 mars 2010) och intervjuas av Mia Gerdin. Här är korta citat som puffar för en längre intervju i nästa veckas Snittet (23/12)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista