Woody Allen vill filma i Stockholm

3:54 min

Har just kommit från ett litet rum på hotel Martinez där hela Woody Allen-gänget gav intervjuer om fimen "Midnight in paris".  13 journalister trängdes i ett rum.

 Här kan ni se några av bilderna. Dock...när jag skulle fota Woody himselfe så sabbade en Österikisk kollega det hela. Ni vill inte veta hur det slutade, men det blev blodigt. Ja eller surt.

Woody Allen berättade att han älskar Stockholm och att han har långt gångna planer på att filma i Sverige. Det som hindrar honom är det att han inte har en idé till en historia just nu. Vilket, som han själv påpekar, aldrig har stoppat honom tidigare.

Michael Sheen, som flera kanske känner igen från the Queen, hade flera intressanta teorier om regi. Det var ett riktigt intressant möte. I Woodys film spelar han en konst-besserwisse.

Rachel McAdams har en av huvudrollerna. Hennes karaktär Inez är den sedvanliga blonda snyggingen som har ett tajt förhållande till familjen och inte ger konstnären det utrymme han behöver.

Léa Seydoux har en mycket liten roll i filmen, men hon har framtiden för sig och var en av de coolaste skådespelare jag intervjuat

/Lisa Bergström