Detta är Kino-redaktionen

Kino-redaktionen når du på adressen kino@sverigesradio.se

Programledare: Roger Wilson
roger.wilson@sverigesradio.se 
Var med och startade Kino 2008. Sedan dess har han också varit Sveriges Radios kulturkorrespondent och lett programmet Wilsons vecka. I höst är Roger tillbaka på programledarstolen i Kino varannan vecka – resten av tiden går åt till att hålla i Teaterprogrammet där han möter svenska teaterprofiler.

Programledare: Saman Bakhtiari
saman.bakhtiari@sverigesradio.se 
Saman Bakhtiari har tidigare gjort programmet "Söndag med Saman i P3" och varit programledare i kanalen "Din gata". Han har tillfälligt lämnat hemstaden Malmö för att arbeta med Kino i Stockholm.

Reporter och producent: Nina Asarnoj
nina.asarnoj@sverigesradio.se 
Nina Asarnoj är en välkänd röst för Kulturradions lyssnare. Hon har arbetat som reporter för Kino i drygt tre år. Tidigare arbetade hon som producent för Nya Vågen och på Kulturnytt. Hon har även ett förflutet på barn- och ungdomsredaktionen i P3. 

Reporter: Fredrik Wadström 
fredrik.wadstrom@sverigesradio.se 
Kulturjournalist med snart 30 år i yrket och en särskild förkärlek för europeisk film. Har under 20 år rest och i perioder bott i forna Sovjetunionen. Bevakar gärna film och annan kultur från den delen av världen. Sveriges Radios korrespondent i Moskva 2008 – 2011.