1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Redaktionen

NADIA
Nadia Jebril är 25 år gammal och programledare. Tidigare har hon jobbat för SVT på bland annat Packat och Klart, och som programledare för matprogrammet ÄT! Så har hon jobbat på UR, och på Sydsvenskan.


 


 


 

MÅNS
Måns Mosesson är 25 år gammal och dokumentär-reporter. Tidigare har han jobbar för radioprogrammen Flipper, Stil, P1 Dokumentär, Kulturfredag, Kino, Reporter, P3 Special och Frispel. 


 


 


 ERIK
Erik Sjölin är 27 år gammal och reporter. I Verkligheten kommer Erik göra serien ”En dag med...” och sju anklagelser. Han har tidigare gjort program för Kropp och själ, Stil, Biblioteket och Dokumentären i P1.


 


 

MAGNUS
Magnus Arvidson är 30 år och monsterproducent. Bakgrund som ingenjör vid KTH. Flera radiopriser i meritlistan: Prix Italiavinnare 2005 för världens bästa dokumentär, Stora Radiopriset och nu senast Svenska författarförbundets radiopris för 2007. Tidigare har han jobbat för Frank i P3, Kulturfredag, Flipper och programserien Flykt i P1.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista