Redaktionen! Foto: Mattias Ahlm /SR

Välkommen till Verkligheten!

Lås alla dörrar. Stanna inomhus. Spänn fast dina öron och håll dig hårt i någon du tycker om. Och för guds skull, sätt på radion. En revolution har ägt rum – äntligen är Verkligheten här.

I världshistoriens allra första version av Verkligheten följer du med division 1-hockeylaget Göteborgs IK på bortamatch i Mörrum. Hittills har man förlorat 31 matcher i rad. Verkligheten är med i hasorna på bussen, i omklädningsrummet och vid sargen.

Dessutom avslöjar Verkligheten att ditt jobb troligen kommer tas över av en robot inom en mycket snar framtid. Men hur skulle samhället reagera om robotarna var här, redan imorgon? Svaret får du i det allra första ”Experiment på Verkligheten”.

Du hör också när Nadia IP-telefonerar på slump ut i världen, bland annat till en man i Istanbul som går och lägger sig. Och i panelen: tre bagare.

Programledare: Nadia Jebril

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista