Telefonsex som terapiEtt hemma-hos-reportage med telefonsexförsäljare Sara. Män ringer och skriker att dom ska ”spräcka analen” och ”knulla henne så hon inte kan stå på benen”. Men Sara menar att det är bra, att männen får ut sina aggressioner och låter bli att våldta och slå verkliga kvinnor.

Hör om telefonsex som du garanterat aldrig hört det förut. Utöver det dina vanliga favoriter: Bänken, ljudvykortet och den streetsmarta guiden.

Först hämtar hon från dagis, sedan lagar hon mat och nattar sonen. Sedan sätter hon sig framför telefonen. Varje kväll, alltså typ den här kvällen just nu, sitter tusentals män i soffor och sängar. I sin ena hand har dom en telefon. Dom har ringt hem till tjejer som kanske står och diskar eller bäddar sängen eller som Sara här, som precis har nattat sin son i rummet bredvid. 19.90 minuten kostar det.

Det finns sjukhus och så finns det psykologer, terapeuterna, psykvård, homeopater och alla tarotkortsgummor. Och så finns det Sara. Hon vill också ta hand om människor men har bestämt sig för att göra det på ett helt eget sätt.

I veckans streetsmarta guide tar vi oss an en känsla: smärta. Du kommer att få höra hur du kan vända smärta så att den blir till lindring, om smärta som yrke och hur du kan tjäna pengar på din egen smärta. Marcus Ljungdahl har ett rum som han brukar fly till. Inte för att han är jagad av nån, utan för att han behöver ro. Marcus tar sig till sitt vilorum med hjälp av smärta. Stora vassa krokar träs genom huden. Sen hissas Marcus upp i rigg och svävar fritt. Där uppe känner han frid.

Utöver det så reder vi ut den heliga anden, lyssnar på vykort med en arg tant och sitter på en parkbänk med en kille som glömmer substantiv.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista