StockholmsnattI Verkligheten nu på söndag berättar vi natthistorier från vår egen huvudstad: Vi närmar oss döden i underjorden med den technoskapande tunnelbaneföraren Maya Lourenco. Och vi hänger med kvinnorna som frigör sig genom den nedre munnen, uppe i ett högt torn.

Dessutom premiär av Vecko-rapporten i Verkligheten. På en Stockholmskrog sitter en kille med en dold talang och dricker bärs. Han väntar på sitt genomslag. Och i telefon pratar den livstidsdömde Spoon Jackson bakom gallret om natten i Folsom prison.

Veckans nightstories:

Stockholmshäxorna
Det finns ett hemligt tegeltorn utanför Stockholm. En gång i tiden användes det som en vattenkälla, men det var många år sen. Det 25 meter höga tornet står fortfarande kvar, men nu används det till något helt annat. Vår reporter Elin Olsson  står på en busshållplats och väntar på att en kvinna som heter Rosie ska dyka upp och ta henne till tornet. Rosie ska bland annat lära ut hur man andas genom den nedre munnen, blygdläppsmunnen.

Techno-Tunnelbaneföraren
I Stockholm, under jorden, existerar det en hel värld. Det är en värld som styrs av signaler, ljus och elektricitet. Det är Stockholms tunnelbanevärld. 
Lägger man ihop alla tunnlar så blir det sammanlagt 65 kilometer av sten, räls och mörker nere under jorden. Stämningen är skrämmande i tunnlarna. Ett fullsatt tåg väger 300 ton och det kan innebära mycket fara. Ikväll närmar vi oss döden med technoskaparen Maya Lourenco. Det är lördagnatt och Maya kör röda linjen en natt  som tågen aldrig slutar gå. Verklighetens reporter Rosa Fernandez åker med Maya i förarhytten.

Krograpporten
I Verklighetens veckorapport - på krogen - möter vi Martin och Nina och enligt dem själva, är han en av Sveriges bästa sångare, ännu ej upptäckt! Upp till bevis i Verkligheten!

Natt i Folsom Prison
Dessutom väntar vi på ett samtalet från Folsom Prison i USA, med den livstidsdömde poeten Spoon Jackson, som berättar om natten i fängelset.