Välkommen till Verkligheten!

Verkligheten i P3 berättar personliga historier från verkligheten. Från 2018 släpper vi en podd varje tisdag, i P3 hörs vi söndagar 17.03.

DET HÄR ÄR VERKLIGHETEN
I Verkligheten hör du vanliga människor berätta sina ovanliga historier och får vara huvudpersoner i sina egna berättelser. Experter, tyckare och kändisar är mer eller mindre bannlysta. Det kan handla om allt från spelmissbrukaren Philip som tände eld på sig själv till sexarbetaren Sanna

Vi hoppas att du ska stanna kvar i bilen, i soffan och på bussen när programmet är slut. Gråta, skratta, bli arg, känna att ditt universum blivit större. Och förundras över alla liv människor lever exakt just nu. Att Verkligheten är ful, vacker, fruktansvärd och alldeles underbar – på en och samma gång.

SÅ LYSSNAR DU PÅ VERKLIGHETEN
Varje avsnitt är 15-30 min och finns som podd här på webben, i appen SR Play, Spotify, iTunes och andra ställen där podcasts finns. 

Under Redaktionen kan du också söka varje reporters inslag. Om du vet vad du letar efter, sök i sökrutan bland Verkligheten 1.400 avsnitt.

KONTAKTA VERKLIGHETEN
Vad tycker du att vi ska berätta? Har du själv en okänd berättelse från verkligheten? Hör av dig till oss med tankar och tips!

Du når oss via mejl eller sociala medier:
verkligheten@sverigesradio.se
facebook.com/verklighetenip3
instagram.com/verklighetenp3

MER OM REDAKTIONEN

Verkligheten görs av produktionsbolaget filt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista