Reality Leaks: Verkligheten söker din story!

Har du en historia ur verkligheten du vill att vi ska berätta? Eller känner du till något som nyligen hänt eller som händer just nu? Ett hett avslöjande eller en bisarr händelse ur vardagen? Tipsa Verkligheten!

Verkligheten är Sveriges Radio P3:s dokumentära samhällsprogram. Vi berättar historier från verkligheten just nu, filtrerat genom en person.

Vi söker oss gärna till samhällets och tillvarons skuggsidor. Det hemliga, det förbjudna, det tabubelagda. Den oberättade storyn. Verkligheter som aldrig eller sällan syns i övriga medier. Eller den andra oberättade sidan av storyn. Det kan vara här i Sverige eller från någon vit fläck på världskartan. Vi är intresserad förstås av själva storyn, men också vad som händer med dig.

Det är där du kommer in! Har du eller någon du känner en historia du tycker vi ska berätta? Något du varit med om? Ska du ut till en bortglömd del av världen och vill berätta på plats vad som händer? Eller finns det en verklighet som pågår just nu i Sverige som borde skildras?

Hör av dig till oss! Mejla oss på verkligheten@sverigesradio.se.

Du och din story är viktig! Vi hörs!

/Shang, Magnus, Paloma och Gustav

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista