1 av 6
Vildsvinet väcker känslor. Foto: Hasse Holmberg, Scanpix.
2 av 6
Reinfeldt på väg fram till Brasiliens president Dilma Rousseff. Idag är han i Chile. Foto: Eraldo Peres, AP/Scanpix.
3 av 6
Henrik Pihl, tf restaurangchef på medeltidskrogen Sjätte Tunnan serverar vildsvin. Foto: Anne Ibelius.
4 av 6
Och så lite sås till vildsvinet... Foto: Anne Ibelius.
5 av 6
Avsmakning i studio 7. Foto: Anne Ibelius.
6 av 6
Natalia Kazmierska gör en kritisk köttgranskning. Foto: Anne Ibelius.

Vildsvinet - samhällsfara eller outnyttjad ekologisk köttreserv?

Vildsvinsstammen växer i Sverige. Markägare och lantbrukare rasar över förstörda marker, men här finns också en outnyttjad jaktpotential. Vad är vildsvinet för djur? Hur intelligent är ledarsuggan. Och hur smakar köttet? Har vi en outnyttjad viltköttsreserv i skogarna? Häng med Nordegren med gäster i brännpunkt: Vildsvin.

Och så fortsätter vi att följa statsminister Fredrik Reinfeldt i spåren på hans officiella besök i Brasilien och Chile. Idag landar han i Santiago, och vi pratar med vår korrespondent Lars Palmgren om vad som kan komma ut av besöket. Hör också Marisol Bravo, framgångsrik chilensk entreprenör tillika socialist, och med ett förflutet i Sverige.

Dessutom:

Dagens bisittare är Natalia Kazmierska.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".