DAGENS LÄRDOMAR!

25 januari

Hej!

Hur vet nattkrämen att det är natt och dagkrämen att det är dag? Hur vet badrumsrengöringen att kaklet är i badrummet och inte i köket?
Anna pratade om den där känslan att känna sig lurad och fick på nåt sätt in tv-kändisarna i kvällstidningarnas rubriker och nya mobiltelefoner också, hur nu det gick till...?
Mamma Carin tipsade om böcker där det skrivs om mat. Men det handlar alltså inte om kokböcker. Som t ex Nora Ephrons Heartburn och Lars Gustafssons och Agneta Blomqvists Fru Blomqvists matbok. Det finns mer att läsa här.

Lillemor och Carina gav oss en Kändisskvallerkoll från frisersalongen. Det pratas om drottning Silvias eventuella lyft, om Michael Jackson som sålt sitt Neverland och flyttat in i ett ”litet” slott, och om prinsen Emanuel Filiberto som ska vara med i italienska Let’s dance.

Familjerådet handlade om plastföräldrar. Det tar tid innan det stter sig. 6-7 år. Om man inte skaffar ett nytt barn.

Grannen Ulla läste herrmagasinet Café och gav det högt betyg. 7 poäng! Hör varför!

Frukostklubbarna Carin Ahlqvist och Per Dahlberg svarade på ett lyssnarbrev. Vad gör man med en svärmor som är mer intresserad av mannens ex än den nya frun? Dessutom berättade de vilken support eller stöd de skulle vilja ha i sina egna liv.

Christian Olssons Sportkoll berättade vad vi behöver veta för att ge sken av att vi hänger med i sportens värld. Det handlar om skidskytte, FC Barcelona och travsport i Frankrike.

Väl mött nästa söndag!

Anna och Tomas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".