DAGENS LÄRDOMAR!

8 februari

Hej!

Anna slog ett slag för den offentliga sminkningen. Eller i varje fall den offentliga påbättringen. Det är inget att skämmas för. Och männen kan hantera det. De vet att kvinnor sminkar sig...

Mamma Carin (Mannheimer) rekommenderade en ny bok av Ann Heberleins Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Den handlar om hennes sjukdom, bipolär 2, tidigare kallad mano-depressiv. Skrämmande inblick i ett annat liv, men också en bok att läsa som litterär text. Hon skriver så bra.

Och så var det dags för Kolla kocken med Tina Nordström igen. Och den rätten tog hon på 10 poäng! Testa du också.

Christian Olsson gav oss en Sportkoll från en snödriva i Jämtland. En Sportkoll om det svenska fiaskot i alpina VM, om Peter Foppa Forsbergs miljonte come back, och om dödshot inför skidskytte-VM.

Frukostklubben med Mia Höglund-Melin och Carin Ahlqvist berättade vad de är riktigt stolta över och när de tillåter sig vara arga. Och så utdelade de tusen nålar också.

Vårt stilorakel Gabriella Heinz hade kollat på första delen av schlagerfestivalen och delade ut stilmedaljer; mest 2009, mest oväntade, mest schlager och förstås programledare Petra Mede.

ha det gott!

Anna och Tomas