15 mars

15 mars

Hej!

Ett fullspäckat program, åtminstone kändes det så från vår horisont. Anna berättade att nu är det inte längre tonårsflickor som är stilidealet för kvinnor. Nu ska man vara dam. Och för enkelhetens skull levererade Anna en lista i 10 punkter på vad man INTE får göra som dam. Listan har du  ! Dr Philm pratade om pappor på film; den desillusionerade pappan, pingvinpappan, den stenhårda, hårdhjärtade pappan, den frånvarande pappan; och veckans rekommendation: den fullständigt vanvettiga pappan, Peter Griffin i den tecknade tv-serien Family guy.

Lillemor och Carina levererade en skvallerkoll i tre nivåer, godkänd, koll och impa. Det handlade om kungafamiljen, Michael Jackson och Peter Sellers arv.

I Kolla Doktorn fick dr Per Knutsson en svår nöt att knäcka, ett tillstånd, inte en sjukdom, trots alla symtom. testa dig själv här!

Frukostklubbarna Anders Westgårdh och Peter Apelgren svarade på ett mail om vad man ska göra med spindlar, talade om när man vet att man är medelålders och berättade hur de ville att Victoria skulle se ut på bröllopet.

Anders lista i 10 punkter över tecken på medelålder hittar du här! Vårt arga modeorakel Gabriella Heinz hade tittat på schlagerfinalen och delade ut medaljer: mest oväntade, mest schlager, mest nej-nej- nej!, mest 2009 och ett betyg till Petra Mede. Och: RÄTT KLÄNNING VANN!

Grannen Ulla hade lyssnat på Olle (Ljungström) och hans nya skiva. Det föll på läppen.

Tack för att ni lyssnar. Vi hörs nästa söndag!

Anna och Tomas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista