12 april

Hej!

Påskdagens program bjöd på detta: Relax-Ay-voo med Dean Martin. Då kan det ju bara inte bli fel…Mamma Carin (Mannheimer) tipsade om Carolina Ramkvists nya roman Flickvännen. ”Välskrivet!” Spännande och oväntart om en kvinna som är gift med en gangster.

Trendspaningen från fiskbilen säger att det säljs mer och mer färdiglagat och gös är trendfisken.

Grannen Ulla hade sett Ebbe the movie, dokumentären om Ebbe Carlsson, och gillade det hon såg. 7 poäng blev det. Filmen sänds i SVT på fredag.

Dr Per Knutsson grillades av Anna i Kolla doktorn. Han klarade symtomen på 3 poäng. Hur går det för dig?

Mia Höglund-Melin och Ulf Benkel utgjorde Frukostklubben och fick följande uppgifter:

1. Vad var det viktigaste för dig i veckan?

2. Vilken filmscen skulle du vilja vara med i?

3. När får du dåligt samvete?

Mia hade pratat ut med sin kompis, Ulf hade hamnat i social radioskugga tills han kom på att det var påsklov. Mia minns inga filmscener men däremot nattlinnen, Ulf vill skälla ut som Jarl Kulle i Fanny och Alexander. Och Ulf får ständigt dåligt samvete och Mia fick det senast nu i helgen när irritationen gick ut över barnen.

Leilas country living heter kocken Leila Lindholms nya tidning, ett lifestyle magasin enligt förlaget Bonnier. Dessutom en tidning för den svenska marknaden där rubrikerna oftast är på engelska. 2 poäng tyckte Tomas.

Familjerådet i familjen Törneby-Lundell handlade om ilska i familjen.

Vem blir argast? Vem blir inte arg? Vilka roller tar man eller får man? Och så var det lyssnarbrevet om vad Tommy och Lena skall döpa sin båt till… Många förslag trillade in i mailboxen. Och många ordvitsar blev det, vilket var ungefär det som Tommy och Lena inte ville ha. Så kan det gå.

Nytt program nästa söndag!

Anna och Tomas