19 april

Hej!

Söndagens lärdomar:

Anna konstaterade att det finns en massa tider som kolliderar med varandra. Som t ex ”innan festen”-tiden och ”moffan time”, ”hämta på barnkalaset” och ”farsan time”, och ”bäbisen sover” och ”sköna polarn time”. Kort sagt: en stor sanning från verkliga livet.

Dr Philm tipsade om tv-serier i dvd-box. Som helst ska avnjutas i rask följd, del på del på del… Och tipset är The Wire om polislivet i Baltimore.

Lillemor och Carina i frisersalongen levererade en Kändisskvallerkoll som innehöll lite Victoria och Daniel, Jennifer Anistons frisör och Naomi Campbell och hennes ryske miljardär.

Gunnar Bolin från kulturredaktionen gav en Kulturkoll som kombinerade ihop Godkänd, Koll och Impa med Alex Schulman, Sven Stolpe och Olof Lagercrantz.

Och så var det premiär för ett nytt inslag: Matkollen med kocken Richard Waje, som konstaterade att det inte går att impa med soltorkade tomater.

Tack och hej för denna vecka!

Anna och Tomas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".