Anna: "I början var jag jättenervös"

Hur känns det att jobba varenda söndag?
- Bra. Det är spännande att vara på en arbetsplats när ingen annan är där. Man kan tjuvkika i sina kollegors skrivbordslådor.

Då skämdes jag...
- Det gör jag någon gång varje sändning.

En överraskning var när...
- Tomas berättade att hamstern Salt inte hade överlevt operationen, jag var helt oförberedd så jag började gråta i sändning.

En miss?
Det händer varje sändning. Man sluddrar, säger fel, glömmer av och tramsar.

Är du någonsin nervös inför programmet?
- I början var jag jättenervös, men nu känns det mest kul.

Hur är det att jobba med Tomas?
- Väldigt bra.

Hur lärde du känna Tomas?
- När jag jobbade som redaktör för Morgonpasset i P3 och Tomas var programledare.

Vilken är din favoritpunkt i programmet?
- Jag är väldigt svag för frukostklubben, man har ju ingen aning om vad som ska hända.

Alla de här kollarna på mat och sport och mode och skvaller och kultur måste ha gjort att du nu är enormt påläst?
- Absolut inte påläst, men precis så mycket koll att jag har näsan över vattenytan och hjälpligt kan hänga med. Det är ju det vi också erbjuder lyssnarna.

Allt ni pratar om i programmet, hur kommer ni på det?
- Vi köper in idéerna från en liten gubbe i Kalmar...

Vilken är Tomas bästa egenskap?
- Han är cool, smart, allmänbildad, rolig och snyggt klädd.

i en gammal intervju där hon berättar om... ja, till exempel vad hon är allergisk mot...