Söndag 10 januari

Hjälp Maret hålla bröllopstal

En av mina söner har hittat sin kärlek i Guatemala. Inbjudan går till 250 personer...

Har du något förslag på vad Maret ska säga i sitt bröllopstal? Klicka på läs mer så får du se hela hennes brev till Frukostklubben.

En av mina söner har hittat sin kärlek i Guatemala. Bröllopet blir där i slutet av april, inbjudan går till 250 personer.
Hon har visserligen sagt att det där med tal inte är så självklart, men man kan göra det. Jag som hans mor skulle vilja säga några kärnfulla ord. Brudens familj är stor och imponerande, medan vi kommer att vara högst 10. Kanske går det att skapa lite balans med några väl valda ord. Impa lite, det är trots allt inte mängden som gör det.
Så lite fakta. Först skulle hon flytta hit, men nu är det han som kommer att flytta dit. Hon är 36, inte varit gift, inga barn, välutbildad. Han har två äktenskap bakom sig, har två vuxna och en tonårs son, är48 år. Jag hans mor flyttade hit över Östersjön och nu ska han över Atlanten.
Jag hoppas att Frukostklubben vill ta sig an detta.

TACK ANNA och TACK TOMAS för ännu en skön söndagsmorgon.

Maret

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".