Stéphanie av Luxemburg och hennes Guillaume firar ett år som gifta nästa månad. Foto: Christian Aschman/Scanpix.se

Sofia tror kungen sitter på livstid

Sofia Bergstrand: "Jag tror dom tänker utanför boxen i namnfrågan"
24 min

Sofia Bergstrand vår kungliga kollare har legat i i sommar för att ha koll på vad kungligheterna har för sig

På godkänd nivå tycker hon man skall veta att Prinsessan Madeleine blir mamma i början av mars. Det visste inte vare sig Klara eller Tomas.

Det spekuleras om paret kommer flytta till Sverige när barnet föds, något som Sofia inte tror kommer hända än på några år. Det spekuleras också om namnet och här tror Sofia att om det blir en flicka kommer hon bla att heta Maria eftersom det är många i Chris O`Neills familj som heter det. Sofia tror också att kungen kommer att ge det lilla barnet en kunglig titel.

På koll-nivån hämtade Klara och Tomas upp sig och visste mycket riktigt att Kungen firar 40 år på tronen med inbjuden allmänhet till inre borggården.

På Impa-nivån gick Klara och Tomas bet igen. Nu handlade det om ett kungligt par som firar ett år som gifta nästa månad. Och det gör prinsessan Stéphanie av Luxemburg och hennes Guillaume.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista