Petters revanschkväll!

Bloggare: Thomas Hermansson Radiosporten

Trojas sidsteppade målvakt Petter Sandström lär ALDRIG glömma kvällen den 23 mars 2011. Det var kvällen då han, som Trojas mest tilltuffsade målvakt, fick hoppa in mellan stolparna i hemmamatchen emot Vita Hästen.

Han har inte spelat från start sedan mitten av november och han har stundtals inte ens fått träna med laget(!). Han har fått utstå hård kritik från både supportrar och journalister(mig inräknad). I ett öppenhjärtligt samtal med mig efter matchen berättade Petter att han har "sina nära och kära" att tacka för att han storspelade ikväll. Det verkar inte heller som att klubbens sportsliga ledning har gett honom speciellt mycket stöd som en av deltagarna i klubbens  tidigare "målvaktskarusell".... Mot denna bakgrund är Umeå-killen värd alla positiv uppmärksamhet.

På fredag möter kvalserieledande Troja Huddinge i Sunnerbohov, jag sätter en slant på att Petter spelar från start och ger många av oss DUMSTRUTEN. Det unnar jag honom i så fall!!!!!

                                                   Thomas Hermansson      

                                     

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista