Lördag 10 och söndag 11 maj

Hela helgen fylls med Roll On!

Klara Zimmergren vill fortfarande veta vilken frukt Mia Skäringer är, och Gulletussan bjuder på kloka relationsråd.

I helgen hör du Roll On både på lördag och på söndag. Klockan 14.03 - 15.00 i P4.

Lördag 10 maj

Klara kan inte riktigt släppa frågan om vilken frukt Mia är utan vill faktiskt hemskt gärna få veta det nån enda gång. Så privat kan det väl ändå inte vara?! Rolle har träffat kvinnan i sitt liv, nämligen kvinnan i receptionen, Majken, som lyser som solen själv. Viveka Andebratt förfasar sig över byxor som hänger för långt ner men tycker att det här med att centrifugera är väldigt ”läckurt”. Gulletussan pratar ut i terapin om hur livet efter krisen med Mattias hemmamatch gestaltar sig.

Ungefär som vanligt visar det sig. Det bjuds också på Gessleimitation, Tabita pratar i telefon om sevärdheten rondellen i Karlskoga med cirkushästen Menelik och Mia är inte sitt vanliga glada jag när Klara kommer på besök fel dag i månaden.

Söndag 11 maj

Gulletussan öser ur sin bottenlösa källa av vishet och bjuder på relationstips om hur man får förhållandet/äktenskapet att hålla. Rolle leker Romeo och sjunger ”Majken oh I likén!” under Majkens balkong. Ja, han är faktiskt på väg att dumpa sin flickvän. En helt annan sorts dumpning tas också upp, nämligen kroppens sätt att göra sig av med gifter och skulle man behöva dumpa ett litet barn ett par timmar så har Viveka Andebratt lösningen. Missa inte heller Bellmanias version av en klassisk barnvisa när de vänder på koncept på sitt eget sätt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista