Lördag 7 och söndag 8 juni

En bona fide killträff

I det sista Roll On med Mia och Klara blir det topplistor och killträffar. Jasmina Svensson kör en favorit i repris och tolkar Oh Father (alltså Slirva med näven). Viveka Andebratt delar med sig av sin kunskap i en Levalista och en semesterlista. Dessutom går vi på en tvättäkta killträff med allt vad det innebär.

Lördag 7 juni

På lördag sitter Viveka vid datorn och bekantar sig med tangentbord och mus, innan hon kommer på att hon hellre vill leva än sitta framför datorn. Även Rolle är klistrad vid datorn när han kommer på att han vill ta en timeout från flickvännen och åka till München över helgen. Ensam. Anna-Lotta Larsson sjunger in midsommaren på den hetaste samlingsplattan på länge (eller kanske någonsin) och så får vi följa med på en riktig killträff med vinylplattor, frågesport och öl.

Söndag 8 juni

I det sista Roll On med Mia och Klara blir Gulletussan galen på en kund som gjort något så ohyggligt som att färga håret på sig själv. Viveka Andebratt delar med sig av sin Levalista, alltså; Då vill jag leva och då vill jag inte leva. En annan lista som det också bjuds på är semesterlistan, alltså semestrarna man bör undvika. Även Bubban har kunskap att bjuda på. Hon lär dig allt om 70-talets disco och dansa med i den kända hitten Bår to tiba lajb. Och missa för allt i världen inte chansen att återigen få höra Jasmina Svensson framföra sin tolkning av Linda Sundblads Oh Father, som i Jasminas version blir Slirva med näven.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista