Sveriges Radioklubben i Göteborg – Möt berättarna!

Christer Lundberg, Cecilia Uddén och Christian Olsson är några av de som du möter denna exklusiva kväll där berättelserna i radio står i fokus.

De skapar gemenskap och förståelse. De får oss att skratta, gråta eller häpna. Vilken betydelse har berättandet och vad är det som får oss att dela våra innersta tankar och erfarenheter?  Vi har samlat några av våra duktigaste berättare och de som får radiopubliken att öppna sina liv till en oförglömlig kväll där de nu själva får dela med sig av sina starkaste berättelser!

När: Torsdagen den 26 september
Var: Svenska Mässan i Göteborg
Insläpp: 18.00
Programmet börjar 18:30 och slutar ca 20:30

Biljetter: https://invajo.com/l/IGmTrM9y0Q 

Sveriges Radio bjuder på lättare förtäring.
Antalet platser till detta evenemang är begränsat och vi kan inte garantera sittplats åt alla.
OBS! Endast Sveriges Radios biljett är giltigt till det här evenemanget.

Medverkande:

  • Cecilia Uddén – Sveriges Radios mellanösternkorrespondent i Kairo. Hon fick stora Journalistpriset med motiveringen ”För att hon med kunskap och stark närvaro i världspolitikens mitt ger oss den stora bilden med hjälp av de små berättelserna.”
  • Christer Lundberg – programledare Kvällspasset och Ring så spelar vi i P4. "Om man ringer till någon som man tror ska göra narr av en, då ringer man inte." Citatet kommer från Christer Lundberg som slog igenom i programmet Christer i P3 där publikens berättelser var bärande. Nu leder han Kvällspasset i P4 och Ring så spelar vi, två program där de inringande står i centrum.
  • Christian Olsson – Radiosporten och Karlavagnen i P4. Är en bejublad sportkommentator hos Radiosporten och en trygg röst i Karlavagnen från Göteborg.  Christian förmedlar berättelser både från idrottens värld och publikens berättelser i Karlavagnen.
  • Madeleine In Hwa Björk – Lyssnarnas sommarvärd 2019. När Madeleine In Hwa Björk, som är adopterad, började söka sina biologiska rötter i Seoul Sydkorea får hon en överraskning. Varför ville hon dela med sig av sin berättelse till den miljonpublik som Sommar i P1 innebär och vad hände sedan?
  • Christina Kjellsson, låtskrivare och artist.Hennes visor är tankeväckande och berättar om sorger och glädjeämnen i vår samtid. Hon har en träffsäkerhet som få. Texterna är allvarliga, humoristiska och lekfulla. Hon har gett ut sju album och undervisar i musikaliskt berättande. Fick Svenska vispriset 2015.

Moderator: Ina Lundström. Journalist och stå upp-komiker som hörs i bland annat Ring P1 och P4 Göteborg.

Vid frågor angående eventet, vänligen kontakta kommunikation@sverigesradio.se