Om kanalen

Välkommen till P4 Västmanland! Vi bevakar länets tio kommuner och berättar om stort och smått. Nyheter och politik har en viktig plats, men viktigt är också nöje och vardagshändelser, lokal musik, trafikrapporter och väder. 

P4 är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av 25 lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. Nyheter sänder vi alla årets dagar, såväl vardag som helg. P4 Västmanland sänder över Västmanlands län på FM-frekvensen 100.5 MHz. Du kan också lyssna via vår hemsida på internet. Vi sänder från 06 till 17.35 varje vardag. På kvällar och helger sänds rikssända program.

P4 Västmanland bevakar länets 10 kommuner och berättar om stort och smått. Nyheter och politik har en viktig plats, men viktigt är också nöje och vardagshändelser, lokal musik, trafikrapporter och väder.

P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information. Utbudet är varierat med program som exempelvis Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, Svensktoppen, Karlavagnen och Elfving möter.

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

Mats Hermansson ansvarar för musiken i bland annat P4 Västmanland. Har du synpunkter eller önskemål angående just musiken så kan du melja mats.hermansson@sverigesradio.se.

Växel: 021-495 25 00
Nyhetsredaktionen: 021-495 25 30
Mejladress: p4vastmanland@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".