1 av 5
Flyttgubbarna Risto Ojanpää och Putte Hellström bär kartonger och mattor. Foto: Monica Elfström/SR.
2 av 5
Nu är sista vilstunden gjord på den här sängen som stått i vårt vilrum i radiohuset på Vallbyinstitutet. Foto: Monica Elfström/SR.
3 av 5
Flyttgubbarna lastar in i flyttbilen. Foto: Monica Elfström/SR.
4 av 5
Vår projektledare för flytten till nytt radiohus, Kristin Axinge Jaslin, instruerar Patrik Kempedahl från flyttfirman. Foto: Monica Elfström/SR.
5 av 5
Fullastad flyttbil i garaget på Vallby för avfärd till Mäster Ahls gata i centrala Västerås. Foto: Monica Elfström/SR.
9 februari 2011

Flyttgubbar tömmer våra förråd

Idag ryker de sista prylarna i våra olika förrådsrum i radiohuset på Vallby i Västerås. Allt tekniskt material har packats ned i kartonger och vi har tagit hjälp av tre raska killar från en lokal flyttfirma för att frakta grejerna till de nya lokalerna i Mimerporten. Även vårt vilrum töms så den som blir trött får nog palla upp sig mot väggen, eller kanske sträcka ut sig på en av de soffor som fortfarande står kvar i våra studior. Men snart ska det vara tomt där också. Kristin Axinge Jaslin heter vår flyttgeneral här på P4 Västmanland. Hon har järnkoll och styr med järnhand. Vill du tycka något om vår flytt? Skriv direkt i kommentarsfältet eller maila webbredaktör monica.elfstrom@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".