1 av 8
En del av oss som jobbar på P4 Västmanland provsitter publikläktaren som finns mitt i det nya radiohuset. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
2 av 8
Läktaren för publika direktsändningar i det nya radiohuset. Foto: Stephan Lövstrand.
3 av 8
Så här såg det ut innan läktaren kom upp, luftigt värre. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
4 av 8
Här har läktaren i det nya radiohuset börjat att ta litet mer form. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
5 av 8
Läktaren i trä i nya radiohuset är färdigbyggd. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
6 av 8
På den öppna ytan nedanför läktaren i nya radiohuset, kommmer vi att ordna direktsändningar inför publik. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
7 av 8
Personal på P4 Västmanland blickar ut över läktare och platsen för direktsändningar inför publik. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
8 av 8
Fr v Gösta Westling, Martin Vare, Jenny Rask och Per-Erik Jonsson lutar sig mot räcket på över våingen i nya radiohuset och imponeras av rymden i det nya radiohuset. Foto: Stephan Lövstrand/SR.
10 februari 2011

Personal på studiebesök

För ett tag sedan gjorde vi som jobbar här på radion ett gemensamt studiebesök i det nya radiohuset. Riktigt alla kunde inte följa med, så saknar du någon favorit kan det vara orsaken. Radiohuset är i två plan och mitt i finns en stor läktare där vi hoppas att många lyssnare och besökare ska slå sig ner. Vi kommer nämligen att satsa på direktsändningar inför publik. Till exempel kommer Gösta Westling och Johanna Ravhed att direktsända det nya programmet P4 Fredag varje, ja just det, fredag! Har du önskemål eller vill tycka till? Skriv direkt i kommentarsfälet eller maila webbredaktör monica.elfstrom@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".