Veckans ämnen i Karlavagnen

Vecka 24

9/6 Sommarprojektet
10/6 Fritt
11/6 Manlig vänskap
12/6 Så mötte jag Sverige
13/6 Livet till sjöss

Måndag 9 juni
SOMMARPROJEKTET
Är det i sommar det ska ske? Nu ska äntligen altanbygget bli av, nu ska huset målas eller ska bryggan vid sommarhuset få sig en välbehövlig upprustning? Vilket är ditt sommarprojekt? Vad är dina planer för hus och hem? Ska taket läggas om eller ska golvet i stora rummet slipas? Går det att kakla ett helt badrum i sommarhettan?
Ring Karlavagnen i kväll och berätta om ditt sommarprojekt för Lisa Syrén i Växjö.
Glöm inte att vi startar efter EM-fotbollen klockan 23.07 men håller på ända fram till 01.00.
Karlavagnen i EM-tider - 23.07 - 01.00

Tisdag 10 juni
FRITT
När ämnet är fritt i Karlavagnen kan programmet handla om precis vad som helst. Ring in och ta upp ett ämne som du tycker är riktigt angeläget. Du bestämmer. Är det något du gått och retat dig på eller har du blivit upprörd av något som har hänt? Är du sprudlande glad över något inträffat eller längtar du till sommarens stora grej så mycket att du knappt kan vänta? När ämnet är fritt i Karlavagnen är det du som bestämmer innehållet. Ring till Lisa Syrén i Växjö och tala fritt ur hjärtat.
Vi startar efter EM-fotbollen klockan 23.07 och håller på ända fram till 01.00.
Karlavagnen i EM-tider - 23.07 - 01.00

Onsdag 11 juni
MANLIG VÄNSKAP
Har du som kille någon riktigt bra vän du kan vända dig till och prata om allt med? Undersökningar visar att en förfärande hög andel svenska män inte har en särskild polare dom kan ventilera viktiga och allvarliga saker med. Hur är det för dig? Har du nån riktigt bra vän som du kan snacka med? Är du på väg att få en sån vän? Önskar du att du hade en sån kompis? Behöver du som man verkligen någon annan kille att kunna snacka med eller är det överskattat? Hur ser du på manlig vänskap? Måste det vara fotboll och bärs när man umgås med en manlig polare annars är det fet bögvarning eller...? Ring Karlavagnen och Lisa Syrén i Växjö och snacka manlig vänskap.
Programmet startar 23.07 men håller på ända fram till 01.00.
Karlavagnen i EM-tider - 23.07 - 01.00

Torsdag 12 juni
SÅ MÖTTE JAG SVERIGE
Hur uppfattade du Sverige när du kom hit? Vad var det som mötte dig? Vad var det du reflekterade över allra först? Vad tänkte du om Sverige och svenskarna när du var helt ny i landet? Hur lätt var det att förstå landet? Vad är det du fortfarande inte riktigt begriper dig på?
Ring Karlavagnen och berätta hur du mötte Sverige. Alla som nån gång mött Sverige kan ringa. Du som tvingades fly hit. Du som valde att flytta till Sverige. Du som bott länge utomlands och återvänt till Sverige. Men även du som varit borta från Sverige några veckor någon gång och sen reflekterat över landet när du återvänt.
I studion i Växjö finns Lisa Syrén för att lyssna på just dig.
Vi startar efter EM-fotbollen klockan 23.07 och håller på ända fram till 01.00.
Karlavagnen i EM-tider - 23.07 - 01.00

Fredag 13 juni
LIVET TILL SJÖSS
Insjö eller värdshav? Korta utflykter med motorbåt eller långseglatser? Ensam eller i sällskap? Mässjänta, kapten, passagerare - vad är du och vad har du varit? Var mönstrade du på? Varför klev du av? Har livets vågor lekt med dig ute tills havs? Hur kom du tid, hur färdades du och kom du någonsin hem? Vilka relationer har förstärkt och vilka har försvagats ombord? Kanske är du den som alltid stannar på landbacken när din partner far iväg? Hur har det påverkat dig? Är havet och sjöarna en varm famn att krypa in i, eller bara stort och hotfullt?
Ring Stina Wollter i Uppsala!
Glöm inte att vi startar efter EM-fotbollen klockan 23.07 men håller på ända fram till 01.00.
Karlavagnen i EM-tider - 23.07 - 01.00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista