Vecka 27

Mån 30 juni
CAMPINGMINNEN
Bosse Pettersson i Uppsala

Tis 1 juli
VÄRLDENS GENOM TIDERNA BÄSTA TV-PROGRAM
Bosse Pettersson i Uppsala

Ons 2 juli
SOMMAR MED BARN
Kjell Peder Johansson i Luleå

Tors 3 juli
VAD HÄNDE SEN?
Kjell Peder Johansson i Luleå

Fre 4 juli
FRITT
Kjell Peder Johansson i Luleå

Måndag 30 juni
CAMPINGMINNEN
Ljuva grillkvällar med nyfunna vänner, bad, minigolf, gemenskap, när regnet smattrar på husvagnstaket och du bara vill åka hem - vad är det du minns från livet i husvagn? Har du t.ex. fått punktering på något olämpligt ställe? Är du den som alltid tältar och det var som helst? Har du alltid rätt utrustning? Eller improviserar du hellre? Åker du runt och stannar där det ser fint ut, eller återvänder du varje år till samma ställe? Vilken plats är det som blivit ditt andra hem?
Ring och prata med Bosse Pettersson! Vill du vara med i programmet, maila gärna på förhand till karlavagnen@sr.se och glöm inte att skriva ditt telefonnummer. Start 21.40.

Tisdag 1 juli
VÄRLDENS GENOM TIDERNA BÄSTA TV-PROGRAM
”Jacobs stege”, ”Sex and the City”, ”Tre kärlekar”, ”Hylands hörna”, ”Fem myror är fler än fyra elefanter”... vad går du igång på i TV-väg? Vilket program på dumburken minns du allra mest och helst? Vad var det som fick dig att fastna? Var det spänningen, fotot, dialogen, musiken, att det var så roligt, så ärligt, eller vad? Eller har programmet ännu inte gjorts? Vad är det i sånt fall du skulle vilja se?
Ring till Bosse Pettersson för en riktig nostalgitripp! Start 21.40.

Onsdag 2 juli 
SOMMAR MED BARN
Sommaren med barn kan vara ett stort äventyr. Den kan också vara ett knöligt pussel för att få allt att gå ihop. Det kan vara en sommar hemma i lugn och ro eller en tid fylld av aktiviteter. Eller en tid när barnen reser bort på egen hand, till mormor i Småland, på kollo eller på språkresa - några veckor UTAN barn.

Hur är det för dig? Vad är en bra sommar med barn? Är det fullt upp eller en möjlighet till lugn och ro? Bilresor genom Europa eller helst kvar i stan? Vad gör ni tillsammans? Får alla vara med och bestämma - och vill ni alla samma sak? Och du som är eller nyss varit barn - vad tycker du är en bra sommar?
Ring till Kjell Peder Johanson i Luleå och berätta! Programmet startar 22.12

Torsdag 3 juli
VAD HÄNDE SEN?
Genom åren har vi i Karlavagnen fått lyssna till många berättelser. Om svåra beslut, om dramatiska händelser, om vägval i livet, om planerade resor, om att flytta, om ny yrkesinriktning, om sjukdom och andra kriser... Ibland har det handlat om det som varit livsavgörande, som förändrat livet radikalt, ibland om mer vardagliga förändringar. Ofta undrar vi och lyssnarna: Vad hände sen? Hur gick det? Blev det som det var tänkt? Hur klarades krisen? Nu vill vi veta! Du som varit med i Karlavagnen tidigare, ring och berätta för Kjell Peder Johanson i Luleå vad som hände!

Och du som inte varit med förr - du kan också ringa och berätta vad ditt beslut, händelsen i ditt liv, ledde till. Hur det gick sen. Ring Kjell Peder Johanson i Luleå, programmet startar 22.12.

Fredag 4 juli
FRITT
När ämnet är fritt är det du som medverkar som bestämmer vad vi ska prata om. Det kan handla om allt från politik och aktuella händelser till relationer och dina egna berättelser. Det kan vara något du funderat länge på eller något som hänt under dagen.

I studion i Luleå finns Kjell Peder Johanson för att samtala i julinatten och det från kl 21.40. Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se.