Veckans ämnen i Karlavagnen

Vecka 6

Måndag 2 februari
Starta eget företag - hur gjorde du?
Bosse Pettersson i Uppsala

Tisdag 3 februari
Hur håller du formen?
Kjell Peder Johanson i Luleå
Programmet börjar kl 22.12.

Onsdag 4 februari
Nätdejting - att träffas via Internet
Patrik Paulsson i Göteborg

Torsdag 5 februari
Fritt
Stina Wollter i Uppsala

Fredag 6 februari
Hur förändrades ditt liv när du fick barn?
Jessica Gredin i Norrköping

Måndag 2 februari
Starta eget företag - hur gjorde du?
Gick du en kurs eller började du med verksamheten ändå? Är det produkten som är viktigast för dig, arbetsformen, friheten, eller vad? Och vad var det som fick dig att ta steget ut i otryggheten? Vad är bäst och vad är sämst med att ha eget företag?
Ring Bosse Pettersson i Uppsala!


Tisdag 3 februari
Hur håller du formen?
Åker du skidor, springer marathon, gräver i trädgården, äter stenålderskost, tränar med hunden, rider, gympar, sover? Vad gör du för att komma i form? Vad mår du bra av? Och vad är tillräckligt god form för dig? Hur mår du när du känner dig i form - eller när du är ur form?

Ring Kjell Peder Johanson i Luleå och dela med dig av dina tips och tankar!


Onsdag 4 februari
Nätdejting - att träffas via Internet
Hur träffade du din kärlek på nätet och hur gick det sedan? Kontaktannonser var ju lite pinsamt tyckte vi förr men att träffas på nätet är nästan lite fint. Ring Patrik Paulsson i Göteborg om baksidor och framsidor av att träffas på nätet.


Torsdag 5 februari
Fritt
När ämnet är fritt i Karlavagnen är det lyssnarna som bestämmer vad som ska tas upp, och det brukar variera mellan allt från politik till relationer. Det kan vara något du funderat länge på eller något som hänt under dagen.  I studion i Uppsala finns Stina Wollter för att lyssna och för att vrida och vända på ämnet.  Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se


Fredag 6 februari
Hur förändrades ditt liv när du fick barn?
Och hur förändrades du? Eller vill du påstå att det är som förut och att du fortfarande är densamma som innan du blev förälder? Isåfall har du nog bara lite dåligt minne...
Hittade du din mening i tillvaron eller tappade du bort dig själv? Blev du lugnare eller oroligare? Strukturerad eller kaotisk?
Ring och prata föräldrarskap med Jessica Gredin i Norrköping. Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista