Veckans ämnen i Karlavagnen

Vecka 7

Måndag 9 februari
Min idol
Kicki Pallin-Serby i Uppsala

Tisdag 10 februari
Drabbad av lågkonjunkturen
Eva Elke i Luleå

Onsdag 11 februari
Fritt
Patrik Paulsson i Göteborg
Programmet börjar kl 22.30.

Torsdag 12 februari
Ring och sjung!
Stina Wollter i Uppsala

Fredag 13 februari
Trött på...
Jessica Gredin i Norrköping

Måndag 9 februari
Min idol
Klok, begåvad, rik, ovanligt fattig, känd eller obekant för de flesta – vem ser du upp till? Hur länge har denna dyrkan präglat ditt liv? Hur många rum i ditt hem, hur många kammare i ditt hjärta, upptar din idol? Eller får hon eller han vänta i förmaket? Vad skulle du säga om du fick träffa denna person?

Ring Kicki Pallin-Serby i Uppsala!

Tisdag 10 februari
Drabbad av lågkonjunkturen
Finanskris och lågkonjunktur drabbar allt fler och på olika sätt. Du som är arbetslös eller riskerar att bli det, du som är kvar på jobbet när många försvinner, du som får förkortad arbetsvecka eller får ägna arbetstid till utbildning, underhåll och annat.  Du som tvingas flytta till nytt jobb, måste lämna en dyr bostad eller inte får din lägenhet såld, du som ser din ekonomi urholkas. Vilka konsekvenser får det? Hur påverkar det din livssituation? Hur hanterar du krisen?  

Ring Eva Elke i Luleå!

Onsdag 11 februari
Fritt
När ämnet är fritt i Karlavagnen är det lyssnarna som bestämmer vad som ska tas upp, och det brukar variera mellan allt från politik till relationer. Det kan vara något du funderat länge på eller något som hänt under dagen.  I studion i Göteborg finns Patrik Paulsson för att lyssna och för att vrida och vända på ämnet.  Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se

Torsdag 12 februari
Ring och sjung!
Lumparlåtar, barndomsvisor, kärlekssånger, operasnuttar, älsklingsschlagers eller kanske joddlarövningar – låt stämbanden leva och vibrera den afton. Är din stämma len som honung eller raspig som ett sandpapper? Det spelar ingen roll!

Kliv ur duschen, ring till Stina Wollter och sjung ut i luren istället!

Fredag 13 februari
Trött på...
Vad är du trött på? Dig själv? Regeringen? Telefonförsäljare? Slaskväder? Vad kan du göra åt saken?
Ring Jessica Gredin i Norrköping. Slussen öppnar klockan 21.00 och numret är 099-110 80. Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista