Veckans ämnen i Karlavagnen

Vecka 8

Måndag 16 februari
”Det som aldrig blev sagt”
Kicki Pallin-Serby i Uppsala

Tisdag 17 februari
Fritt
KjellPeder Johanson i Luleå

Onsdag 18 februari
Gäst: musikvetaren Lars Lilliestam
Lasse Swahn i Göteborg
Programmet börjar klockan 22.12.

Torsdag 19 februari
Arga Karlavagnen
Stina Wollter i Uppsala
Programmet börjar klockan 22.12.

Fredag 20 februari
Att stå inför något helt nytt!
Marcus Birro i Norrköping

Måndag 16 februari
”Det som aldrig blev sagt”
Plötsligt hade du lagt på luren, vänt dig om, slängt igen bildörren - och så var ögonblicket förbi. Vad är det du önskar att du hade sagt till din pappa, till den där tjejen, till dina barn när de var små, till din barndomskompis, han på mataffären? Hur hade det förändrat situationen, tror du?

Ring Kicki Pallin-Serby i Uppsala!

Tisdag 17 februari
Fritt
När ämnet är fritt i Karlavagnen är det lyssnarna som bestämmer vad som ska tas upp, och det brukar variera mellan allt från politik till relationer. Det kan vara något du funderat länge på eller något som hänt under dagen.  I studion i Luleå väntar KjellPeder Johanson för att lyssna och för att vrida och vända på ämnet.  Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se

Onsdag 18 februari
Gäst: musikvetaren Lars Lilliestam
Läs mer under ”Aktuellt”.
Ring Lasse Swahn i Göteborg!

Torsdag 19 februari
Arga Karlavagnen
Ikväll skall du inte spara på krutet- ut med din vrede bara! Vad är du arg på? Vad går du och morrar du över? Vad har gjort dej riktigt riktigt förbannad på sistone?

Orättvisor, spetsiga skor, GMO, bikiniöverdelar på 2-åringar, stadsjeepar, dålig skolmat, trångsynta människor eller överkonsumtion?

Vill du berätta historien om då du sa ett sanningens ord på familjemiddagen eller då du klippte sönder din otrogna frus finblusar och strösslade ut genom fönstret?

Ring Stina Wollter i Uppsala!

Fredag 20 februari
Att stå inför något helt nytt!
Har du precis ryckt upp dina rötter och flyttat till en ny stad? Börjat studera? Blivit befordrad? Har du just förlorat jobbet? Blivit ensam efter ett långvarigt förhållande? Kanske fått ditt första barn? Eller vunnit några miljoner och blivit ekonomiskt oberoende?

Är det kittlande eller bara skrämmande? Hur tänker du kring ditt ”nya liv”?

Ring Marcus Birro som är tillbaka i Norrköping!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".