Veckans ämnen i Karlavagnen

Vecka 30

Måndag 20 juli
Därför gillar jag min bil
Bosse Pettersson i Uppsala

Tisdag 21 juli
Fritt
Bosse Pettersson i Uppsala

Onsdag 22 juli
Fritt
Marcus Birro i Norrköping

Torsdag 23 juli
Otrohet
Marcus Birro i Norrköping

Fredag 24 juli
Barnprogram jag minns
Marcus Birro i Norrköping

Måndag 20 juli
Därför gillar jag min bil
Är du en sådan där galen bilentusiast - eller kallar du dig kanske bilnörd - som har ett kärleksförhållande till din bil? Har du till och med fler namn på din bil än du har på din älskade?
Eller är det så att du har fått eller ärvt din bil av en mycket speciell person, och därför vårdar den som en av dina käraste ägodelar.
Ikväll vill vi höra om Sveriges alla juveler till bilar; skönheterna, de fulsnygga och de nyckfulla... Bilen som har glidit in i ditt liv eller bromsat in framför dina fötter - för att sedan bara bli "The car" för dig.
Det här blir en kväll när bensinångor inte är tabu och repor på lacken bara är charmigt - så ring Karlavagnen och Bosse Pettersson i Uppsala och berätta!

Tisdag 21 juli
Fritt
När ämnet är fritt i Karlavagnen är det lyssnarna som bestämmer vad som ska tas upp, och det brukar variera mellan allt från politik till relationer. Det kan vara något du funderat länge på eller något som hänt under dagen. I studion i Uppsala finns Bosse Pettersson för att lyssna och för att vrida och vända på ämnet. Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se

Onsdag 22 juli
Fritt
Ämnet i Karlavagnen ikväll blir vad du gör det till. Vad ligger närmast i dina tankar ikväll? Vad har du upplevt under den senaste veckan som satt fart på dina funderingar? Vad har berört dig? Vad är det roligaste du har varit med om? När överraskade du någon senast? Har du gått vilse nångång? Vågar du utmana dig själv? Vad köpte du för möbel senast?
Ämnen varierar ikväll och du som lyssnar bestämmer vad vi ska prata om.
I studion i Norrköping finns Marcus Birro beredd att ta emot ditt samtal.

Torsdag 23 juli
Otrohet
Ikväll handlar Karlavagnen om att vara otrogen. Kanske är det du som blivit bedragen eller har du själv varit otrogen? Alla har sin egen idé om vad otrohet är och var gränsen för otrohet går. För vissa räcker det med att ens partner tänker på en annan, andra drar gränsen vid det sexuella umgänget. Är en natt med någon annan lika mycket otrohet som att träffa en annan person regelbundet? Vilka var orsakerna till att du var otrogen och behövs det en orsak? När du blev bedragen, förlät du och stannade kvar i förhållandet eller gick du vidare?
Ring in till Karlavagnen och Marcus Birro i Norrköping och berätta om dina upplevelser runt otrohet. Du får vara anonym om du så önskar.

Fredag 24 juli
Barnprogram jag minns
Alla har vi varit barn och dom flesta av oss har upplevt barnprogram via TV och radio. Vi minns Beppes Godnattstund, Kalles Klätterträd, Barbapappa, Vilse i Pannkakan mfl
Vilket barnprogram minns du bäst och varför? Vad gjorde intryck på dig? Vad har du för känslor idag när du pratar om det? Tittar du barnprogram idag? Var barnprogrammen bättre förr?
Ring in till Marcus Birro i Norrköping som gärna pratar med dig om dina minnen