Veckans ämnen i Karlavagnen

Vecka 45

Måndag 2 november
Fritt
Anja Kontor i Uppsala

Tisdag 3 november
Om jag hade pengar…
Kjell Peder Johanson i Luleå

Onsdag 4 november
Alltinget i Karlavagnen.
Lasse Swahn i Göteborg

Torsdag 5 november  Obs! Start ca kl 22.12
Kura skymning
Stina Wollter i Uppsala

Fredag 6 november 
Pappor
Lisa Tilling i Norrköping

Måndag 2 november
Fritt
När ämnet är fritt i Karlavagnen är det du som lyssnar som bestämmer vad som ska tas upp, och det brukar variera mellan allt från politik till relationer. Det kan vara något du funderat länge på eller något som hänt under dagen. I studion i Uppsala väntar Anja Kontor för att lyssna och för att vrida och vända på ämnet. Ring 099-110 80 Är det trångt i slussen kan du också skicka e-post på adress: karlavagnen@sr.se

Tisdag 3 november
Om jag hade pengar…
Drömmen om en storvinst, ett oväntat arv, plötsliga aktievinster, generösa bonusar på jobbet, en gåva från en givmild faster eller en jättevinst på husförsäljningen.... Drömmen om pengar som ger dig frihet att göra vad du vill, nu, genast. Vad skulle du göra om du hade mer pengar, mycket pengar? Säga upp dig, skänka till behövande, bygga en fabrik, stötta det lokala kulturlivet, åka långt bort, vidareutbilda dig, ge till barnen, starta eget? Önska och dröm lite i Karlavagnen i kväll, ring Kjell Peder Johanson i Luleå och berätta vad du skulle göra om du hade pengar!
099-110 80 eller maila: karlavagnen@sr.se

Onsdag 4 november
Alltinget i Karlavagnen. Svar på nästan vilka frågor som helst i direktsändning.
I samtal mellan lyssnarna och vår kunskapspanel från Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola resonerar vi om såväl stora som små frågor. Vad händer när man blir kär? Hur skapades våra geografiska gränser? Varför gömmer djuren sin mat? Varför heter det "att gå på i ullstrumporna"? Varför är somliga vänsterhänta? Har man ögonen öppna när man går i sömnen? Ingen fråga är för stor eller för liten för medlemmarna i Alltinget, som flyttar in i Karlavagnens onsdagskvällar en tid framöver.

Torsdag 5 november. Obs! Start ca kl 22.12
Kura skymning
Vad gör du när skymningen faller i det kyliga november? Tänder ljus på ljus för att skapa stämning? Samlar vänner runt soppskålar och diskussioner? Kryper in under en filt med någon och vårdar en försummad relation? Börjar med bortglömda handarbeten eller bakorgier för att ligga bra till under julhetsen? Kanske köper du en dagsljuslampa för att mota höstdepressionen eller flyr du helt enkelt fältet och bor utomlands tills våren knoppas här i norr? Ring Stina Wollter i Uppsala och berätta! 099-110 80 eller maila karlavagnen@sr.se

Fredag 6 november
Pappor
Hur är eller hur var din pappa? Hur är du som pappa? Vad krävs av en modern pappa idag?
På söndag är det Fars Dag.
Lisa Tilling i Norrköping tar dig mot midnatt. 099-110 80 eller maila karlavagnen@sr.se 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista