17 december

Vilken mat bjuder du på?

Surkål, assyriska dolmar, lutfisk, snittar, rotmos, rotfruktslåda, helvegetariskt eller mycket kött - vad ställer du fram på bordet när du väntar främmande? Är du en sann traditionalist eller gör du gärna djupdykningar i nya kokböcker och låter gästerna avgöra om resultatet blir lyckat? Blir det någon skinka på julbordet i år och var kommer den ifrån i sånt fall? Hur mycket tänker du på hur allt ser ut, är färg- och ljussatt - och vilken stämning vill du har runt bordet?

Ring Stina Wollter i Uppsala och prata så det vattnas i munnen på alla som lyssnar! 099-110 80 eller maila karlavagnen@sr.se 
Du kan också som vanligt skriva här direkt på hemsidan. Klicka på "kommentera här".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista