13 januari

Tidsoptimism

Hur kommer det sig att somliga av oss alltid är ute i sista - eller mer än sista minuten? Och varför är andra obotligt punktliga… Eller nej, det är alltid tidsoptimisten som är obotlig, eller? Hör du till dem som alltid stormar in på viktiga möten med andan i halsen och tusen ursäkter i beredskap? Eller du kanske är den som alltid har tio minuter till godo?
Tidsoptimister är kanske det värsta du vet? Hur är det för dig som är tidspessimist att leva med en tidsoptimist eller tvärtom? Och varför lär man sig aldrig? Eller kan en obotlig tidsoptimist botas och lära sig att komma i tid och hur går det i så fall till?

Maila karlavagnen@sr.se  och berätta om när du verkligen ställde till det för dig själv eller för andra eller ring ikväll 099-110 80. Tidsoptimisten Ylva Nilsson väntar ivrigt på ditt samtal i Göteborgsstudion.
Du kan också som vanligt skriva direkt här på hemsidan. Klicka på "kommentera här".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista