11 februari

Ring och skryt!

Ikväll är tillfället då vi begraver Jantelagen - för nu är det verkligen dags för dig att tro att du är något, att du duger något till, att du har något att lära oss.
Är du ovanligt bra på att göra såser, får du uppskattning för dina tal, är du en fena på rockring, har du makalöst snygga fötter, är du världsbäst på att ge bort kramar till höger och vänster, eller är du imponerande snabb på att putsa fönster? Är du grannskapets diplomat eller bekantskapskretsens datordoktor? Kan du rabbla dinosauriearter på latin eller cykelmärken? Lagar du allt trasigt som ingen annan? Kan du dra upp en eka på land med bara tänderna? Har du t o m räddat livet på någon?

Ring till Stina Wollter i studion i Uppsala 099-110 80. Stina lovar att stoltsera med sitt alternativa CV!
Eller maila: karlavagnen@sr.se
Du kan också skryta här direkt på hemsidan! Klicka på "Kommentera här"

Du kan också mms:a in en skrytbild!
Skriv srkarla i ett ord, mellanslag och en kort beskrivning av vad bilden visar. Skicka till 722 50. Det kostar 3 kr plus ev. trafikkostnader att skicka mms/sms till oss.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".