Karlavagnen vill höra om ditt vildmarksliv! Foto: Alessandro Della Bella/Keystone/AP Photo
30 september

Vildmarksliv

Är vildmarksliv en självklar del av din vardag, med långa avstånd, mycket tystnad och livsbetingelser som påminner om en tid för länge sedan? Är det som en sport för dig som vet att du överlever för att du med lätthet snor ihop ett vindskydd och hittar de rätta rötterna att suga på? Gillar du terrängkörning, att tälta på en öde hed i veckor, att testa gränser i extrem bergsklättring?

Eller är ditt vildmarksliv mera stillsamt? Bryter du gärna vågen med en paddel i lugna vattendrag eller skådar du fåglar?

Är målet med ditt vildmarksliv kanske till och med att bara vara på ett ställe du mår bra av? Vad händer med dig när du lever ditt vildmarksliv och var lever du det? Gör du det helt ensam eller i sällskap?

Ring Stina Wollter i Uppsala och berätta! 099-110 80, eller mejla karlavagnen@sr.se. Du kan förstås också skriva direkt här på hemsidan - klicka på "kommentera här".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".