Alltinget i Karlavagnen

Alltinget i Karlavagnen är tillbaka och bjuder dig åter igen på möjligheten att i direktsändning få svar på nästan vilka frågor som helst!

I samtal mellan lyssnarna och vår kunskapspanel från Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola resonerar vi om såväl stora som små frågor. Vad händer när man blir kär? Hur skapades våra geografiska gränser? Varför gömmer djuren sin mat? Varför heter det "att gå på i ullstrumporna"? Varför är somliga vänsterhänta? Har man ögonen öppna när man går i sömnen?

Ingen fråga är för stor eller för liten för medlemmarna i Alltinget, som flyttar in i Karlavagnens onsdagskvällar 10 veckor framöver.

Programledare är Lasse Swahn.

Vill du ställa en fråga till Alltingets ledamöter kan du som vanligt ringa under sändningstid på 099-110 80, sms:a 722 50, eller maila till karlavagnen@sr.se

Alltinget har sänts i många år i Radio Göteborg. Vill du veta mer om ledamöterna som är med kan du läsa det och mycket annat här:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista