26-30 september

Måndag: Fritt
Ring Anja Kontor i Uppsala!

Tisdag: Vilse
Ring Lena Callne i Luleå!

Onsdag: Då grät jag senast
Ring Patti Hansén i Göteborg!

Torsdag: Kura skymning 
Ring Stina Wollter i Uppsala!

Fredag: Skördetid
Ring Lisa Tilling i Norrköping!

Måndag 26 september
Fritt

När ämnet är fritt i Karlavagnen är det ni som lyssnar som bestämmer vad det ska handla om. Det kan vara något nära och vardagligt eller något stort och existensiellt. Något du gläder dig över, eller något som retar dig.
Ring till Anja Kontor i Uppsala099-110 80 eller skicka e-post till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar kl 21.40.

Tisdag 27 september
Vilse

Att gå vilse är ett sätt att lära sig hitta rätt, lär ett afrikanskt ordspråk säga.
Har du gått vilse? Vilse i skogen, vilse i stan, vilse i livet, vilse på sjön, vilse i fjällen… Eller har du varit med om att delta i sökandet efter någon som gått vilse?
I förra veckan var diskussionen om GPS-sändare på barn på tapeten - har du erfarenheter av att med hjälp av en sådan hitta ett barn som gått vilse?
Ring till Lena Callne i Luleå med din berättelse om att gå vilse!
Ring 099-11080 eller skriv till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet startar 21.40.

Onsdag 28 september
Då grät jag senast

Var det nyheten att du blivit farfar eller slutet på en gripande film som fick dina tårar att trilla? Eller var det i ilska och frustration över en krånglande tonåring eller ett missat tåg som gjorde att du grät ? Eller var det bara för att det blåste hårt över slätten? Kanske skrattade du så att du grät när du hörde en rolig historia häromdagen. Vätskan i våra ögon kan betyda så många olika saker.
Berätta om när dina ögon tårades senast. I kväll ägnar Karlavagnen sig åt de känslosamma, förtvivlade, roliga eller triviala stunderna då tårarna kommer.
Ring Patti Hansén i Göteborg och berätta om när du grät senast på nummer 099-110 80. Du kan också mejla till karlavagnen@sverigesradio.se.
Programmet startar 21.40.

Torsdag 29 september
Kura skymning

Nu är det dags igen - att kura skymning med oss i Karlavagnen.
Vad gör du när mörkret kommer? Syltar och saftar och gör storkok med soppa?
Eller är det alldeles för amibitiöst för din smak; kryper du hellre upp i soffan och pratar i timmar med någon som står dig nära?
Tar du fram staffliet, går extra långa promenader eller drar du ner persiennen och hoppas på ljusare tider?
Är du extra bra på att bara vara, så här års?
Ring 099-110 80 till Stina Wollter i Uppsala och berätta!
Programmet startar 23.07.

Fredag 30 september
Skördetid

Just nu skördas det på åkrarna runt om i landet. En del bönder är färdiga medan andra kämpar på för att få in belöningen för allt sitt slit. Äpplena mognar och skogens guld är redo att plockas. Men att skörda kan ju innebära så många andra saker. Som att den där utbildningen gav drömjobbet eller att ansträngningarna i förhållandet gav resultat.

Hör av dig till Lisa Tilling i Norrköping och berätta om hur din sådd gav skörd. Hur blev den? Ring 099-110 80 eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar 21.40.