Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges största samtalsrum. Ring 099-110 90.

14-18 november

Publicerat lördag 12 november 2011 kl 02.00

Måndag: Norrland i mitt hjärta
Ring Bosse Pettersson i Uppsala!

Tisdag: Tankar mot midnatt
Ring Kjell Peder Johanson i Luleå!

Onsdag: Alltinget
Ring Lasse Swahn i Göteborg!

Torsdag: Udda upplevelser
Ring Stina Wollter i Uppsala!

Fredag: Fritt
Ring Ragnar Dahlberg i Norrköping!


Måndag 14 november
Norrland i mitt hjärta

Norrland utgör nästan 60 procent av landets yta.
Vilken plats spelar denna stora del av Sverige i ditt liv? Är du uppvuxen där och saknar de höga bergen och de djupa dalarna? Mår du som bäst med utsikt över fjäll? Har du vågat lämna staden för att söka dig norröver? Hur trivs du med ditt val? Är det människorna, språket, platserna, naturen, stämningen, livsstilen eller vad är det som drar?
Ring Bosse Pettersson i Uppsala099-110-80, eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se och berätta vilken betydelse Norrland har för dig!
Programmet börjar 21.45.


Tisdag 15 november
Tankar mot midnatt

Det är mitt i november, mörkret och senhösten är definitivt här…
Vilka tankar sysselsätter dig en kväll som denna? Summerar du dagen, funderar du på vad du ska göra i morgon? Har du något speciellt på gång? Grubblar du över framtiden för dig själv eller dina barn - eller är du bara glad att du lever?
I kväll är Karlavagnen kortare än vanligt men vi hoppas ändå få höra många tankar i natten. Hör av dig till Kjell Peder Johanson i Luleå och dela med dig av dina funderingar. Ring 099-110 80 eller skriv till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet startar 23.07.


Onsdag 16 november
Alltinget

Alltinget i Karlavagnen är en mötesplats mellan vetgiriga lyssnare och en kunskapspanel från Göteborgs Universitet och Chalmers. I samtal diskuteras de mest varierande frågor. Allt från de mer vardagliga funderingarna till stora existentiella frågor har sin plats i Alltinget. Inte minst lyssnarnas erfarenhet och synpunkter har en given plats i dessa sena samtalsdiskussioner.
Programledare är Lasse Swahn i Göteborg, hör av dig till honom och panelen med din fråga på 099-110 80 eller e-posta karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar 21.45.


Torsdag 17 november
Udda upplevelser

Ett möte, ett sammanträffande, ett misstag som ledde till en plats eller situation som nästan överträffade dina värsta fantasier - vilken är din mest udda upplevelse och varför?
Stod du plötsligt öga mot öga med en björn? Hamnade du bredvid din idol i bastun?
Har du jobbat som skyltdocka eller vaknat insmord i choklad?
Vad tänkte du när den här upplevelsen inträffade? Eller var det en del av problemet - att det liksom stod still i huvudet?
Berättar du om det här som ett roligt minne, skäms du över det som hände, ångrar du något du sa eller vad önskar du att du hade hasplat fram?
Ring Stina Wollter i Uppsala099-110 80 eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se och berätta!
Programmet börjar 21.45.


Fredag 18 november
Fritt

När ämnet är fritt i Karlavagnen är det du som lyssnar som bestämmer vad som ska tas upp. Det kan vara allt från politik till relationer. Det kan vara något du gått och funderat på eller något som hänt under dagen.
I studion i Norrköping väntar Ragnar Dahlberg på att få lyssna och vrida på ämnet. Ring 099-110 80 eller skicka e-post till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar 21.45.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".