16 - 20 april

Måndag - Aktuellt  
 Ring Lena Nordlund & Christer Engqvist i Uppsala!

Tisdag - Sport  
 Ring Erik Blix i Göteborg!

Onsdag - Aktuellt  
 Ring Pernilla Arvidsson i Jönköping!

Torsdag - Relationer  
 Ring Leif Hedegärd i Göteborg!

Fredag - Aktuellt  
 Ring Peter Wahlbeck i Halmstad!


Måndag
Aktuellt

Med aktuella händelser som utgångspunkt bjuder vi in till Sveriges största samtalsrum, där ni som lyssnare står i fokus. Vi vill att ni delar med er av era egna berättelser och erfarenheter!
På måndagsförmiddagen bestäms exakt vad som blir ämnet för kvällen, och omkring klockan 10 kan du läsa här på hemsidan och på vår Facebook-sida vad kvällens ämne blir.
Hör av dig till Lena Nordlund och Christer Engqvist i Uppsala099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla gärna redan under dagen och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!


Tisdag
Sport

Sport kan vara så mycket mer än matcher och tävlingsresultat. I Karlavagnen tisdag pratar vi om sport och idrottande ur alla möjliga och omöjliga synvinklar.
Kvällens ämne kan ta sin utgångspunkt i en aktuell händelse (träningsfilosofier inom breddidrotten, Patrik Sjöbergs bok, Zlatans comeback, dopning, läktarvåld, massiva polisinsatser), men kan också behandla sport som Sveriges största folkrörelse (elitsatsande 7-åringar, hetsande föräldrar, jämställdhet inom idrotten, homofobi, svenska framgångar, eldsjälar osv).
Hör av dig till Erik Blix i Göteborg099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!


Onsdag
Aktuellt

Ämnet för kvällen hämtar vi någonstans i nyhetsflödet. Men vi gör det till något annat än en nyhet.
Så mycket sker som vi alla påverkas av på ett eller annat sätt. I Karlavagnen onsdag vill vi höra din berättelse. Vad kan en aktuell händelse väcka för tankar hos dig? Det är de tankarna som blir programmet.
Hör av dig till Pernilla Arvidsson i Jönköping099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!  Vill du vara med i programmet, mejla gärna redan under dagen!


Torsdag
Relationer

I Karlavagnen torsdag pratar vi om relationer, som ju kan se så olika ut. Överallt och hela tiden är relationer en betydelsefull del av våra liv - relationer till familj, vänner, arbetskamrater, grannar, men även till företeelser, upplevelser, fantasier och drömmar...
Vi vill höra din historia och dina erfarenheter!
Ring Leif Hedegärd i Göteborg099-110 80 eller e-posta karlavagnen@sverigesradio.se!


Fredag
Aktuellt

Vad ämnet blir för kvällen beror på den oförutsägbara värld vi lever i. Lite vad som helst kan hända i Karlavagnen fredag.
Vi längtar efter samtal från dig som lyssnar. Dina berättelser kring det ämne som vi valt för dagen är det som gör programmet. Kanske får du också i samtalet nya perspektiv på din berättelse som du inte hade förväntat.
Häng med och hör av dig till Peter Wahlbeck i Halmstad099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!